Enhetsfrakt 59 kr

Frakt och Leverans. Alla Produkter skickas från vårat lager i sverige.

Enhetsfrakt endast (59kr) via Postnord och DHL inrikes inom sverige.

Varför har vi inte gratis frakt som många andra butiker ?

Svar: Det som många kallar för gratis frakt är i praktiken dolt i produkternas priser. Det innebär att för dom kunderna som önskar köpa 2 eller flera produkter får betala frakten flera gånger om. Jämför gärna våra priser med våra konkurrenter.

Vi tror på transparens gentemot våra kunder och istället för gratis frakt så erbjuder vi bättre priser på alla varor till ett fast fraktpris oavsett hur mycket man handlar. Det tror vi är mer rättvist och ger våra kunder mer värde för deras pengar.


Leverans tid:

Vi har vårat lager i Sverige vilket gör att vi normalt kan leverera inom 1-3 dagar efter du gjort din beställning.  Vi skickar oftast din order samma dag eller dagen efter som senast.
 

Ska varorna skickas till ett annat land utanför Sverige så tillkommer extra kostnader för frakt på minst 99 kr utöver standardfrakten inom sverige som ligger på 59 kr.


https://www.jaktgiganten.se/Frakt-EUMan ska också veta att det kan tillkomma en tullavgift om man handlar från ett land som inte är med i EU. Dessa avgifter får du som köpare själv bekosta.Hela kostnaden för retur av varor vid ånger av köp bekostas av köparen om inte annat överenskommit.