jaktknivens historia

https://www.jaktgiganten.se/Schrade

Knivtillverkaren Schrade har varit verksamma sedan 1904 då verksamheten startades. 1946 såldes kniv företaget till Imperial knife.

Schrade tillverkar alla sorters jaktknivar. bowieknivar,fällknivar,machete med mera. Jaktgiganten kan presentera ett urval av deras sortiment.https://www.jaktgiganten.se/CRKT

CRKT (Columbia River Knife & Tool. Startade sin verksamhet 1994. Knivtillverkaren har sedan dess lyckats producera en stor serie jaktknivar och fällknivar av hög kvalitet och med riktigt snygg design och utförande.

Störst är dom på fällknivar.

https://www.jaktgiganten.se/Winchester

Winchester firar 150 år.

Vapen tillverkaren Winchester startade sin verksamhet år 1866. 2016 så har denna vapentillverkare varit verksam i 150 år. Winchester producerar både skjutvapen och olika sorters knivar, 

Vi säljer ett urval av deras jaktknivar och bowieknivar.

https://www.jaktgiganten.se/Browning

Browning är en av världens främsta vapentillverkare som startade sin verksamhet 1927.

Browning tillverkar både skjutvapen och jaktknivar av hög kvalitet. Hos oss kan du hitta ett urval av jaktknivar från Browning.


https://www.jaktgiganten.se/Elk-Ridge

Elk ridge märket ägs av en stor amerikanskt tillverkare som även saluför en rad andra märken som håller hög kvalitet till låga priser.

Jaktknivarna i den här serien är oftast tillverkade av 440 rostfritt stål. Jaktknivarna designas i usa men produceras i ett annat land för att kunna hålla en

bra pris nivå och ändå kunna hålla den höga kvaliteten som knivarna är kända för.

https://www.jaktgiganten.se/mtech

Jaktkniven Cleaver från M-tech. Kniv producenten M-Tech tillverkar knivar av hög kvalitet av slitstarkt material oftast av 440 stål. Ändå lyckas denna knivproducent hålla låga priser på sin höga kvalitet. Därför är denna kniv tillverkare en av Jaktgigantens absoluta favoriter. Vi har i flera år importerat och sålt M-techs knivar med framgång. Det har vi våra kunder att tacka för Jägare runt om hela Sverige har valt oss som kniv leverantör vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi kan tack vare våran direkt import erbjuda våra kunder bra jaktknivar till bra priser.