• Kukri Machete

Machete med Kukri USMC

Utforska vildmarken med kraften och precisionen hos Kukri Machete från United Cutlery. Denna imponerande machete är inspirerad av de traditionella kukri-knivarna från Nepal och erbjuder enastående prestanda och mångsidighet för alla dina utomhusäventyr.


Tillverkad av högkvalitativt stål och med en imponerande böjd eggdesign, är Kukri Machete byggd för att klara av de tuffaste uppgifterna. Med sin karakteristiska form och vassa egg är den perfekt för allt från huggning av ved till busk- och slyröjning.


Den ergonomiska och greppvänliga handtaget ger en bekväm och säker gripning, vilket gör att du kan arbeta effektivt och med precision även under de mest krävande förhållandena. Oavsett om du är på en campingutflykt, vandringstur eller behöver ett pålitligt verktyg för hemmet, är Kukri Machete det perfekta valet för alla dina behov.


Utforska den imponerande kraften och precisionen hos Kukri Machete från United Cutlery och låt dig inspireras till nya äventyr i naturen. Med dess imponerande design och pålitliga prestanda kommer den att bli din oumbärliga följeslagare för alla utomhusaktiviteter.

Produkt info

Storlek 42 cm

Bladlängd 29 cm

Gummierat handtagSkriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
   Dålig           Utmärkt

Kukri Machete USMC

  • 499 kr

  • Exkl moms:399 kr